Csatlakozzon most költségmentesen, Magyarország legnagyobb nemzetközi projektmenedzser közösségéhez

From the Letters from Hungary Blog
by
From the President of the PMI Budapest, Hungarian Chapter comes this blog about hot PM topics, trends and best practices in Hungary! It will introduce different areas of life as a Hungarian PM, and also target PMs that need to work with Hungarian firms.

About this Blog

RSS

Recent Posts

A PMI Budapest, Magyar Tagozat közgyűléséről jelentjük

Interview: Future of project management in a world of digitalisation

PMI Budapest, Hungarian Chapter is pleased to announce that the next PMPub will take place on 22nd May 2019!

PMI Budapest, Hungarian Chapter's “7th Art of Projects Conference 2019”

All PMI Certification Exams Moving to Pearson VUECsatlakozzon Magyarország legnagyobb nemzetközi projektmenedzser közösségéhez a PMI Guest Pass Program keretében egy évre költségmentesen. Amennyiben Ön PMI tag és szeretné megismerni a PMI Budapest, Magyar Tagozat munkáját és az egyesületünk által nyújtott előnyöket, akkor most rendkívüli lehetőséget biztosítunk arra, hogy külön költségek nélkül egy évre csatlakozhasson hozzánk. Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, akkor írjon nekünk az info@pmi.hu címre.

PMIGuestPass2019

Untitled 5

A PMI jelenleg több mint 500 000 taggal rendelkezik a világ több mint 125 országában s több projektvezetésben jártas világcéggel alakított ki szoros kapcsolatot.

A szervezet nagy hangsúlyt helyez a módszertan folyamatos fejlesztésére, annak bővítésére és terjesztésére. Az általunk kiadott könyvek, folyóiratok, kiadványok, valamint a megrendezett konferenciák és tréningek segítségével a projektvezetési ismeretek könnyen elsajátíthatók és folyamatos bővíthetők minden tagunk számára.

Ha szeretnél a világ legnagyobb projektmenedzsment szervezetéhez tartozni, csatlakozz hozzánk!

csatlakozz

Azért, mert PMI-tagként azon túl, hogy hozzád hasonló érdeklődési körrel, képzettséggel, végzettséggel rendelkező, a világ minden részéről érkező kollégákkal tartozhatsz egy világszinten ismert, nagy presztízsű közösséghez, a következő előnyöket is élvezheted:

  • Ingyenes hozzáférés az átfogó PMI szabványokhoz, köztük a (PMBOK® Guide) c. digitális kiadványhoz, valamint további üzleti és projektmenedzsment könyvekhez, cikkekhez,
  • Exkluzív, csak a tagok számára elérhető további tartalmak és információk a pmi.org oldalán,
  • PDU program - ha már rendelkezel Project Manager Professional (PMP) minősítéssel, gyorsan és egyszerűen, extra költségek nélkül szerezhetsz PDU pontokat minősítésed fenntartásáért,
  • Tudásmegosztás és networking lehetőségek a PMI tagozatokon és online közösségeken keresztül
  • Vezetői és önkéntes tevékenységi lehetőségek a szakértelem további bővítéséhez,
  • PM eszközök és sablonok, melyek a mindennapi munkában használhatóak,
  • Hozzáférés a PMI's PathPro®-hoz, amely segít a saját készségek, szakértelem kiértékelésében és a projektmenedzser karrier továbbépítésében.
  • Az éves tagdíjunk egyáltalán nem magas, ha arra gondolunk, hogy a helyi chapter nonprofit szervezetként működik, s a tagok is önkéntesekként vannak jelen a szervezet életében. A tagozatnak azonban valamiből finanszíroznia kell működését, s erre szolgálnak a tagdíjak.

Untitled logobeljebb

….   hogy a PMI tagság nem egyezik meg a PMI BUDAPEST CHAPTER tagsággal?
…. hogy ahhoz, hogy a BUDAPEST CHAPTER életben maradhasson, működhessen, szükségünk van a támogatásotokra: Arra, hogy a tagozat tagjai legyetek!
…. hogy a BUDAPEST CHAPTER tagjaként TE teszed lehetővé, hogy évente megrendezésre kerülhessenek rendezvényeink: az Art of Projects konferencia, a PMPubok?
…. hogy a BUDAPEST CHAPTER tagjaként TE segítesz bennünket, hogy magyar nyelvű szakkönyveket jelentethessünk meg, hogy megrendezhessük az Év Diplomamunkája versenyünket, s hogy kioszthassuk az PM-je díjat?


Untitled you


A tagságról részletesen itt olvashatsz, de személyesen is állunk rendelkezésedre a communication@pmi.hu e-mail címen.

Posted on: January 06, 2019 08:50 AM | Permalink

Comments (1)

Please login or join to subscribe to this item

Please Login/Register to leave a comment.

ADVERTISEMENTS

"But the fact that some geniuses were laughed at does not imply that all who are laughed at are geniuses. They laughed at Columbus, they laughed at Fulton, they laughed at the Wright brothers. But they also laughed at Bozo the Clown."

- Carl Sagan

ADVERTISEMENT

Sponsors