Project Management

Sunil Prashara a PMI Elnök – Vezérigazgatója Magyarországon

From the Letters from Hungary Blog
by
From the President of the PMI Budapest, Hungarian Chapter comes this blog about hot PM topics, trends and best practices in Hungary! It will introduce different areas of life as a Hungarian PM, and also target PMs that need to work with Hungarian firms.

About this Blog

RSS

Recent Posts

Interjú Borbényi Katalinnal a 2019-es "Év Projektmenedzsere" cím nyertesével

The PMI Region 8 - 2020 will be hosted by the PMI Budapest, Hungarian Chapter

„Art of Projects 2019” – Projektmenedzsment mesteri szinten, művészi könnyedséggel

7th Art of Projects Conference

PMI Budapest, Hungarian Chapter has been selected as a finalist for the Chapter of Year Award in our category.


Categories: PMI Budapest


sunil prashara ceo1A PMI Budapest, Magyar Tagozat 2003 óta, azaz több mint másfélévtizede a hazai projektmenedzsment élet és közösség egyik legmeghatározóbb szakmai szervezete. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy 320+ fős taglétszámunkkal a legnagyobb Magyarországon működő nemzetközi projektmenedzsment közösség vagyunk.

Az elmúlt több, mint 15 éve alatt számos mérföldkő jellemezte szakmai munkánkat, amikre büszkék vagyunk. Működésünket minden esetben az vezérelte, hogy tagjaink számára mindig pontos, hiteles és egyben hasznos szakmai programokat szolgáltassunk és segítsük kollégáinkat a PM szakmához kapcsolódó hírekkel, eseményekkel, oktatásokkal és rendezvényekkel.

2019-ben egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amikor is az elnökségünk tagjai személyesen találkozhattak Sunil Prasharaval a PMI új Elnök – Vezérigazgatójával Budapesten. Sunil 2019. augusztus 5-én érkezett Magyarországra egy rövid látogatásra. A találkozó előtt 2019. májusában megbeszélést folytatott Kremmer Lászlóval a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökével a PMI EMEA LIM 2019 konferencia során, akinek jelezte, hogy 2019-ben Magyarországra látogat. A PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke meghívta Sunilt egy elnökségi ülésre, melyre egy üzleti vacsora keretében került sor.

A megbeszélésen részt vettek a PMI Budapest, Magyar Tagozat részéről, Balogh László, PMP Tagságért Felelős Alelnök, Prattinger Balázs, PMP Szakmai Eseményekért Felelős Alelnök, Kiss Norbert, PMP, PMI-ACP Önkéntesekért Felelős Alelnök, Dr. Sándor Zoltán, PMP Korábbi Oktatási Ügyekért Felelős Alelnök, valamint Kremmer László, PMP a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke.

A PMI tárgyaló delegációt Siunil Prashara a PMI 2019. március 4-én megválasztott, Elnök-Vezérigazgatója vezette. A megbeszélésen jelen volt a PMI kormányzati kapcsolatokért felelős globális és európai vezetője is.

Sunil Prashara első ízben járt Magyarországon kinevezése óta. A felek áttekintették a PMI és a PMI Budapest, Magyar Tagozat elmúlt több, mint 15 éves szakmai kapcsolatát és annak eredményeit. Sunil méltattat a magyarországi tagozat szakmai eredményeit, így többek között az elmúlt 1,5 évben bekövetkezett taglétszám megduplázódását, valamint a PMI minősítéssel rendelkező hazai szakemberek számának dinamikus nevekedését, ami 2019-re meghaladta az 1100 főt. Külön nagyra értékelte a PMI hazai tagozatával együttműködő önkéntesek munkáját, akik nélkül az AGILIS Gyakorlati Útmutató 2019 decemberi magyar nyelvű kiadása, illetve a PMBOK6 magyar nyelvű változata nem jöhetett volna létre.

A megbeszélést a felek egy üzleti vacsorával zárták, mely során Kremmer László a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnöke átadta a vendégeknek a PMI Budapest 15 éves emlékérmet, valamint egy Budapestet bemutató angolnyelvű összeállítást.

pmi erme

Posted on: August 09, 2019 02:05 AM | Permalink

Comments (1)

Please login or join to subscribe to this item
Very interesting, thanks for sharing

Please Login/Register to leave a comment.

ADVERTISEMENTS

"Education is the ability to listen to almost anything without losing your temper."

- Robert Frost

ADVERTISEMENT

Sponsors