Project Management

O lume agilă: Impactul aspectelor culturale asupra managementului de proiect

*This webinar is presented in Romanian*

Trăim într-o lume interconectată, unde echipele dispersate geografic sunt mai degrabă o normă decât o excepție, cum era acum 30 de ani. Internetul este un mediu de colaborare fantastic, dar una din lecțiile învățate din boomul outsourcingului și una dintre recomandările Agile este pozitionarea echipelor într-o singură locație. Rolul liderului în Agile, indiferent dacă se numește Scrum Master sau Manager de Proiect, este esențial, iar din motive practice este mai ușor să aducem liderul la echipă decât să aducem întreaga echipă unde este liderul. Managerii de proiect angajați pe durată determinata aduc experiență și cunoștințe care protejează interesul clientului, totodată având beneficii financiare și profesionale atât pentru individ, cât și pentru organizatie. In viata este bine ca "la pomul lăudat să nu te duci cu sacul", beneficiile vin întodeauna cu provocări și lucrul în medii culturale diverse este una dintre ele.

Acest webinar prezintă experienta de peste 30 de ani a autorului în diferite țari, în calitate de software manager și manager de proiect, provocările și lecțiile învățate.

Related Content

People who downloaded this item also downloaded . . .

Premium Content
PMI Membership
Sign up for PMI Membership to download this presentation and get unlimited access to our library of webinars, time-saving templates and more.
PMI Membership perks include job opportunities, local chapters, respected publications, and standards.   Learn more
Already a PMI Member? Log in now.

ADVERTISEMENT

4
Downloads
ADVERTISEMENTS

"Don't compromise yourself. You are all you've got."

- Janis Joplin

ADVERTISEMENT

Sponsors